21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το αυτόματο ανοιχτήρι Maggiore που κάνει το άνοιγμα του κρασιού πιο εύκολο από ποτέ!

    Πρέπει να το παραδεχτούμε, ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ανοιχτεί ένα μπουκάλι με κρασί. Έτσι, η Prestigio παρουσιάζει το νέο αυτόματο ανοιχτήρι κρασιού, Maggiore, το οποίο μπορεί να ανοίξει έως και 70 μπουκάλια με λίγη έως και καθόλου προσπάθεια!

    Το αξεσουάρ δεν έχει καθόλου κουμπιά και είναι 100% αυτόματο. Απλά ο χρήστης πρέπει να στήσει το μπουκάλι σε όρθια θέση, να τοποθετήσει τη συσκευή πάνω στο φελλό και μέσα σε δευτερόλεπτα θα μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του κρασί. Ο χρόνος και ο κόπος που χρειάζεται το αξεσουάρ, για να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί, είναι μηδαμινός σε σχέση με τη προσπάθεια που καταβάλλεται με ένα συνηθισμένο ανοιχτήρι.

    Μια πλήρης φόρτιση είναι αρκετή για να ανοίξει έως και 70 μπουκάλια κρασί! Δηλαδή αν ο χρήστης ανοίγει συνήθως τρία μπουκάλια κρασί κάθε εβδομάδα, τότε η μπαταρία του αξεσουάρ θα διαρκέσει τουλάχιστον για έξι μήνες.

    Για τη φόρτιση του Μaggiore δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια και υποδοχές. Απλά, τοποθετείται σε μια ασύρματη βάση και ένα LED λαμπάκι, δείχνει το επίπεδο φόρτισης. Η συσκευή έχει κυλινδρικό σχήμα και αποτελείται από μεταλλικό υλικό, με χρυσές λεπτομέρειες. Στο πάνω μέρος του Μaggiore υπάρχει μαχαιράκι κοπής από αλουμίνιο το οποίο βοηθά στην αφαίρεση του εξωτερικού φύλλου της μπουκάλας πριν αφαιρεθεί ο φελλός.

    Το ανοιχτήρι είναι ιδανικός βοηθός, για πάρτι στο σπίτι, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλες δημόσιες συγκεντρώσεις. Σχεδιάστηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια γι’ αυτό προσφέρει μια αίσθηση κομψότητας, κύρους και επαγγελματισμό σε όποιο το χρησιμοποιεί. Τα χαρακτηριστικά αυτά, αλλά και η πρακτικότητα του, το καθιστούν ένα τέλειο αξεσουάρ τόσο για επαγγελματίες σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, όσο και για τους λάτρεις του κρασιού γενικότερα. Το άνοιγμα της μπουκάλας γίνεται πλέον με επαγγελματικό τρόπο, ο οποίος ενθουσιάζει πελάτες αλλά και φίλους αφήνοντας τους μια καλή εντύπωση.

    Αποτελεί ένα λειτουργικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για όσους αγαπάνε το κρασί.

    «Η Prestigio για ακόμη μια φορά καταφέρνει να ενθουσιάσει με τα έξυπνα και πρακτικά προϊόντα της. Το ανοιχτήρι Μaggiore προσφέρει μεγάλη ευκολία κατά το άνοιγμα ενός μπουκαλιού και είναι απαραίτητο αξεσουάρ για επαγγελματίες σε χώρους εστιάσης καθώς και για άτομα που τους αρέσει να απολαμβάνουν το κρασί τους στο σπίτι» δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής, ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles