19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το αγγλικό Which! τεστάρει την αυτονομία κάποιων κορυφαίων smartphones

    Μία δοκιμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το blog Which! αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας κάποιων smartphones που βρίσκονται στην επικαιρότητα και φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Σ’ αυτήν, λοιπόν, το Samsung Galaxy S III υπερέχει όσον αφορά την μπαταρία του έναντι άλλων προτάσεων της κατηγορίας του, όπως τα HTC One X, Sony Xperia S, Apple iPhone 4S και HTC Sensation XL. Τα δεδομένα προέρχονται από τη δοκιμή 101 smartphones όπως γράφουν οι υπεύθυνοι του blog, ενώ όλες οι συσκευές εξετάστηκαν με σημείο αναφοράς το χρόνο ομιλίας που επιτυγχάνουν, κατά τη διάρκεια χρήσης σε μέτρια επίπεδα λήψης 3G. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι αρκετά πιο ρεαλιστικό από τις εκτιμήσεις για τη διάρκεια μπαταρίας που παρέχει από μόνος του ο κάθε κατασκευαστής.

    Το Samsung Galaxy S III ήταν ο μεγάλος νικητής του test, επιτυγχάνοντας να “επιβιώσει” για 726 λεπτά κλήσεων (πρόκειται για περισσότερες από 12 ώρες), 91 λεπτά περισσότερα δηλαδή απ’ ό,τι το δεύτερο σε επιδόσεις που ήταν το HTC One X και 259 λεπτά περισσότερα απ’ ό,τι το iPhone 4S, ενώ ο μέσος όρος ομιλίας των 101 κινητών που εξετάστηκαν έφτασε τα 315 λεπτά. Φυσικά, υπήρχαν και κάποιες συσκευές που είχαν αυτονομία κάτω από το μέσο όρο, όπως το HTC Sensation XL με 272 λεπτά και το Motorola Gleam με 135 λεπτά ομιλίας.

    Δείτε τον πίνακα

    Πηγή: Ubergizmo via Which!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles