18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το AGORASETO.GR αναβαθμίζει την ιστοσελίδα του ώστε να υποστηρίζει φορητές συσκευές

    agorasetogr[δελτίο τύπου] Το AGORASETO.GR, ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα χονδρικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, προχώρησε σε αναβάθμιση της ιστοσελίδας του με σκοπό την πλήρη υποστήριξη φορητών συσκευών. Πλέον, οι συνεργάτες του είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση και από το κινητό τους τηλέφωνο ή την tablet συσκευή τους σε περισσότερους από 100.000 κωδικούς προϊόντων, χιλίων και πλέον διαφορετικών brands!

    Η νέα έκδοση της ιστοσελίδας προσφέρει στους συνεργάτες του AGORASETO.GR τη δυνατότητα, εν κινήσει, να ελέγχουν τις πλέον πρόσφατες τιμές των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και τις ημερομηνίες παράδοσής τους, να προβαίνουν σε online παραγγελίες και να ελέγχουν την πορεία κάθε αγοράς του από την στιγμή που την πραγματοποιούν έως και την τελική αποστολή τους από τις αποθήκες.

    Πιστοί στη φιλοσοφία τους, οι υπεύθυνοι του AGORASETO.GR αποδεικνύουν σε καθημερινή βάση, με πράξεις, πως στόχος τους είναι να παρέχουν στους εμπόρους τη δυνατότητα δυναμικής πώλησης, μέσα από πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μια άρτια διαχείριση πορείας του προϊόντος, από την πώληση έως το after sales marketing.

    Σχετικά με το AGORASETO.GR
    Το AGORASETO.GR ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) και αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών. Με περισσότερα από 1000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα, ισχυρές συνεργασίες καθώς και 100.000 κωδικούς προϊόντων από περισσότερα των 1000 brands, πιστοποιεί καθημερινά πως οδεύει με σταθερούς και γοργούς ρυθμούς στην πλήρωση του οράματός της να αποτελέσει μια από τις ισχυρότερες και μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών στα Βαλκάνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles