18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Υποτροφίες προγραμματισμού για όλους από το NewSchool.Athens και το Athens Information Technology

    newschoolathens-taxibeatΤο NewSchool.Athens και το ΑΙΤ (Αthens Information Technology) ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών για τον πρώτο κοινό κύκλο καινοτόμων σεμιναρίων σε δεξιότητες ανάπτυξης λογισμικού που γίνεται σε συνεργασία με τεχνολογικά startups όπως τα Athens Book, Hellas Direct, PeoplePerHour και Τaxibeat.

    Τα προγράμματα προσφέρουν ουσιαστική κατάρτιση σε ανθρώπους που θέλουν να ανανεώσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες τους στις νέες τεχνολογίες. Στα προγράμματα οι συμμετέχοντες αξιοποιούν το διαθέσιμο ψηφιακό υλικό από το Διαδίκτυο με την συστηματική καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Ο χρόνος στην τάξη είναι αφιερωμένος κυρίως στην επίλυση προβλημάτων και στην πρακτική εξάσκηση πάνω σε projects που αντλούνται από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

    Οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν στον κλάδο και να διερευνήσουν δυνατότητες για συνεργασίες.

    Σε 4 εβδομάδες οι συμμετέχοντες μαθαίνουν με εντατικό ρυθμό, ό,τι απαιτείται για τη δημιουργία εφαρμογών σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Ο εισηγητής έχει ευρεία εμπειρία και διεθνή παρουσία στο αντικείμενο.

    Ξεκινήστε τον προγραμματισμό με βασικές αρχές για την Java, την γλώσσα που βασίζεται η λειτουργία πάνω από 3δις Η/Υ και συσκευών. Ο καθηγητής έχει ευρεία εμπειρία στην hands-on διδασκαλία σε στελέχη του κλάδου και ανάπτυξης εφαρμογών στα πλαίσια βιομηχανικών έργων.

    Εγγραφές στο www.newschoolathens.org/technologia και μέσω του www.ait.gr. Τα σεμινάρια μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% για Corporate συμμετοχές. Παρέχονται υποτροφίες με βάση κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles