19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Alienware 13 ανανεώνεται, γίνεται πανίσχυρο και… VR Ready!

    Η Alienware έχει δημιουργήσει μία καλή παράδοση στον τομέα των gaming laptops, με την κυκλοφορία δυναμικών προϊόντων τα οποία διακρίνονται για τις υψηλές προδιαγραφές, τη μοναδική ποιότητα κατασκευής και φυσικά τις τεράστιες δυνατότητες στον τομέα του hardware, αποτελώντας σίγουρα το «όνειρο» κάθε fan του gaming και του extreme computing. Αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται και στο αναβαθμισμένο laptop Alienware 13, μία πρόταση η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της το 2014 και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να κυριαρχήσει και να τραβήξει την προσοχή των απαιτητικών users.

    alienware-13-1

    Το Alienware 13 έρχεται με την τελευταία γενιά Intel Core i7 (Skylake) επεξεργαστών, Κάρτα Γραφικών Nvidia GTX 1060 και OLED display, με την γνωστή εταιρεία ουσιαστικά να δημιουργεί ένα laptop, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να σηκώσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας (καθώς η GTX 1060 μπορεί να σηκώσει τα απαιτητικά VR γραφικά). Όσον αφορά τις επιλογές σε αποθηκευτικό χώρο, η εντυπωσιακή πρόταση της Alienware σίγουρα δεν απογοητεύει καθώς προσφέρει αρκετές options με Μ.2 SATA SSDs (180GB) και ακόμη M.2 PCI e SSDs με χωρητικότητες στα 256GB, 512GB και 1TB. Φυσικά το Alienware 13 δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις «gaming» καταβολές του, καθώς έρχεται εξοπλισμένο με ένα TactX keyboard που φωτίζεται από backlit RGB LEDs, ενώ είναι σχεδιασμένο για να αντέχει 10 εκατομμύρια key strokes.

    alienware-13-2

    Παράλληλα, η Alienware έχει φροντίσει ώστε η ψύξη του laptop να γίνεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο του ventilation, τόσο άποψη υλικών όσο και σχεδιασμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή εταιρεία έχει προσθέσει δυνατότητες για overclocking. Το Alienware 13 διατίθεται από το official website της Dell και οι τιμές του ξεκινούν από τα 1.199$ για το standard display και από τα 2.099$ για την οθόνη OLED.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles