20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το all-time classic RPG, Knights of the Old Republic II έρχεται σε Android και iOS στις 18/12!

    Αν και είναι λογικό η “gaming” υφήλιος αυτή τη στιγμή να συζητάει για την επερχόμενη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, ενός RPG που κάτι μας λέει ότι θα αφήσει ιστορία. Βέβαια εάν σας αρέσουν τα RPG δεν είναι μόνο ο τίτλος της CD Projekt Red, καθώς υπάρχουν πολλά μικρά διαμάντια που αξίζει να βρίσκονται στη συλλογή σας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και το Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords, ένα από τα καλύτερα games που «κατάγονται» από το πλούσιο σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas.

    To ΚotOR II έκανε την εμφάνιση του το 2004 για το πρώτο Xbox και εν συνεχεία κυκλοφόρησε στα PC και Mac και παρόλο που δεν είχε την ίδια λάμψη με το πρώτο μέρος (το οποίο θεωρείται δικαίως ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών) απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τους reviewers. Τώρα 16 χρόνια μετά, η σύγκρουση ανάμεσα στους Jedi και στους Sith μεταφέρεται στην mobile οθόνη των smartphone μας, καθώς από τις 18 Δεκεμβρίου οι fans του mobile gaming θα μπορούν να το αποκτήσουν στις Android και iOS συσκευές τους. Με τιμή στα 14.99$ σίγουρα κοστίζει λιγάκι παραπάνω από το «μέσο όρο» των mobile games, ωστόσο ο τίτλος της Obsidian αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη και παράλληλα ένα κομμάτι της ιστορίας του gaming, για αυτό νομίζουμε ότι αξίζει και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles