25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το all-time classic strategy, Rome: Total War, έρχεται στο iPad!

    To strategy game Rome: Total War θεωρείται ένα από τα καλύτερα strategy games όλων των εποχών και παρόλο που έχουν συμπληρωθεί 12 χρόνια από την κυκλοφορία του ακόμη και σήμερα μνημονεύεται από τους φανατικούς φίλους του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών. Πρόσφατα, η Creative Assembly μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Feral, μία ειδική version του Rome: Total War αποκλειστικά για iPad!

    rome_total_war_ipad

    Μάλιστα, όπως υπόσχονται οι developers η iPad version του Rome: Total War θα κυκλοφορήσει χωρίς κανένα απολύτως “συμβιβασμό”, προσφέροντας στους gamers την full Total War εμπειρία. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε μεγάλες campaigns, επιλέγοντας μία από τις 11 φυλές του παιχνιδιού και πολεμώντας σε μοναδικά επικές 3D μάχες, όπου εκατοντάδες στρατιώτες συγκρούονται στο real-time πεδίο της μάχης. Φυσικά όπως σε κάθε παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, οι παίκτες θα μπορούν να παίρνουν όλες τις στρατηγικές τους αποφάσεις σε έναν ολοζώντανο turn-based strategic map, καθορίζοντας την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική ζωή της αυτοκρατορίας τους. Αν και ακόμη η SEGA δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας (το πιθανότερο είναι μέσα στο φθινόπωρο) και την τιμή της iPad version του Rome: Total War, όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι θα τρέχει σε iPad Air και iPad Mini 2 (και άνω), ενώ παράλληλα η Creative Assembly σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μετά το release του παιχνιδιού και τα expansions του (Barbarian Invasion και Alexander). Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles