23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Android 7.1 Nougat έρχεται τώρα και στο Nexus 4 χάρη στη Cyanogen!

    Το Android είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα φορητών συσκευών που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα. Ο βαθμός των εξατομικεύσεων που παρέχει είναι τόσο μεγάλος επιτρέποντας τη ρύθμιση των συσκευών με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές να ανταποκρίνονται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες. Κάτι τέτοιο, δε σημαίνει πως το Android δεν έχει και τα μειονεκτήματά του, ένα από τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι ο κατακερματισμός.

    nexus-4

    Νέες ενημερώσεις κυκλοφορούν συνεχώς και υπόσχονται να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία με τις συσκευές μας, όμως δε φθάνουν όλες εγκαίρως, ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις, μερικές συσκευές δεν αναβαθμίζονται καν στη νεότερη έκδοση. Πράγματι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Google ανακοίνωσε ότι η Lollipop είναι εκείνη η έκδοση με πολύ υψηλά ποσοστά χρήσης, παρά το γεγονός ότι έκανε επίσημα το ντεμπούτο της το 2014.

    Ωστόσο, ορισμένες παλαιότερες συσκευές, μπορούν να αναβαθμιστούν σε νεότερες εκδόσεις του Android, χάρη στην ύπαρξη custom ROMs. Αν και δεν πρόκειται για επίσημες ενημερώσεις της Google, αποτελούν μια πολύ καλή ένδειξη της αφοσίωσης των developers στη πλατφόρμα. Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι η Cyanogen έφερε την CyanogenMod 14 στο Google Nexus 4.

    Η CM14 αποτελεί μια έκδοση η οποία βασίζεται στο Android 7.1 Nougat, επομένως το Nexus 4 έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί όλες τις δυνατότητες που του παρέχει η νέα αυτή έκδοση του λογισμικού. Οι εκδόσεις Nightly έχουν την τάση να περιέχουν αρκετά bugs και glitches, αλλά, αν έχετε στο συρτάρι σας ένα Nexus 4 και σας αρέσει η ενασχόληση με custom ROMs, δεν έχετε να χάσετε κάτι από το να την δοκιμάσετε.Να σημειωθεί, άλλα nightly builds βασισμένα στο Android 7.1 Nougat έχουν κυκλοφορήσει για τα LG G3, LG G Pad 8.3, Sony Xperia M και άλλες συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles