22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Android 8.1 Oreo φτάνει στα Pixel phones “μέσα στις επόμενες εβδομάδες”!

    Η Google επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι εργάζεται ήδη για να φέρει το Android 8.1 Oreo σε όλα τα Pixel Phones “τις επόμενες εβδομάδες”. Oι σχετικές πληροφορίες έρχονται …έμμεσα, μέσω μίας ανάρτησης στο blog της εταιρείας, που εξηγεί την τεχνολογία πίσω από την κάμερα του Pixel 2.

    Pixel-2

    Έτσι μαθαίνουμε ότι τα Pixel 2 διαθέτουν τον πρώτο co-processor ειδικά σχεδιασμένο από την Google, ο οποίος ονομάζεται Pixel Visual Core. Ο συνεπεξεργαστής αυτός διαχειρίζεται  imaging & ML apps προσφέροντας lower-latency και πιο αποδοτικό HDR + processing.

    pixel_visual_core.width-1000Το Pixel Visual Core δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο στα Pixel 2, αλλά η Google υποσχέθηκε ότι θα ενεργοποιήσει τον συν-επεξεργαστή ως developer option στo developer preview του Android 8.1 Oreo (MR1) μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

    Αργότερα,θα ενεργοποιηθεί για όλες τις εφαρμογές τρίτων με τη χρήση του API της Android Camera, επιτρέποντάς τους πλήρη πρόσβαση στην τεχνολογία HDR + του Pixel 2.

    Δυστυχώς, πέρα από την ενεργοποίηση του Pixel Visual Core στα Pixel, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να γνωρίζουμε για χαρακτηριστικά του Android 8.1 Oreo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles