13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το ανθεκτικό Smartphone CΑΤ S42 αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Το ανθεκτικό Smartphone CΑΤ S42, είναι διαθέσιμο, αποκλειστικά έως τις 27/08, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα cosmote.gr και germanos.gr. Το CΑΤ S42, ειδικά σχεδιασμένο για να αντεπεξέρχεται και υπό τις πιο ακραίες συνθήκες, απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα αξιόπιστο smartphone – εργαλείο για τη δουλειά τους.

    Όπως όλες οι κινητές συσκευές CΑΤ®, το S42 έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες αντοχής σε σχέση με την σκόνη και το νερό, αλλά και δοκιμές κραδασμών. Μπορεί να καθαρίζεται τακτικά για τήρηση των κανόνων υγιεινής, και να πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι ή απολυμαντικό. Επιπλέον, το νέο smartphone είναι ειδικά κατασκευασμένο για να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών.

    Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγεται η μεγάλη οθόνη αφής 5,5’’ HD, εξαιρετικής φωτεινότητας για ανάγνωση ακόμα και σε έντονες ηλιακές συνθήκες, με πάνελ αφής που επιτρέπει τη λειτουργία της ακόμα και με γάντια ή με βρεγμένα δάχτυλα. Το CΑΤ S42 είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB ROM με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης και ισχυρή μπαταρία 4.200 mAh, που μπορεί να φθάσει έως και δύο ημέρες χρήσης. Επιπλέον, διαθέτει δύο κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος με ανάλυση 13 MP και εμπρόσθια με 5 MP. 

    Με το ανθεκτικό CΑΤ S42 μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτη εμπειρία Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99%. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», από την Ookla, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και Mobile Internet.

    Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo CΑΤ S42 στα 289€ ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles