18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το απίθανο performance του The Weeknd στα Billboard Music Awards 2021, θα σας ξετρελάνει!

    Ο The Weeknd συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα με μια πιο εναλλακτική προσέγγιση, ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίζει κάθε φορά πως να τοποθετεί τον πήχη πολύ ψηλά, δημιουργώντας μοναδικά acts και performances που είναι σχεδιασμενα για να μας αφήνουν πάντοτε με ανοικτό το στόμα. Εάν τον παρακολουθείτε σίγουρα θα θυμάστε το επικό act του στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των MTV Music Awards 2020 (μπορείτε να το θυμηθείτε εδώ), όπου τραγούδησε το massive hit του Blinding Lights υπό βροχή πυροτεχνημάτων και “πιάτο” το Μεγάλο Μήλο, με το αποτέλεσμα να είναι με μια λέξη “φανταστικό”! 

    Ο The Weeknd λατρεύει κάθε φορά να ανεβάζει level τα performances του και αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά στα Billboard Music Awards 2021, όπου ο γνωστός τραγουδιστής τραγούδησε την αγαπημένη του επιτυχία “Save your tears” μέσα από ένα cabrio αμάξι των 60s, ενώ παράλληλα τον ακολουθούσαν δεκάδες ακόμη αμάξια του ίδιου τύπου, στήνοντας ένα είδος χορευτικού show με… 4 ρόδες! Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλώς φανταστικό και είμαστε βέβαιοι ότι θα εντυπωσιαστείτε από το υψηλό επίπεδο δημιουργικότητας και την ξεχωριστή ενέργεια που χαρακτηρίζει τον διάσημο καλλιτέχνη. Δυναμώστε λοιπόν την ένταση, πατήστε το Play και αφεθείτε στη μαγεία που μόνο ο ξεχωριστός Weeknd μπορείτε να προσφέρει!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles