19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το απόλυτο καλοκαιρινό gadget είναι η action camera Elephone Elecam 360 WiFi

    Καλοκαίρι… Εποχή για δραστηριότητες χωρίς όρια. Surfing και λοιπά extreme sports. Παραλία. Ή ακόμη και πόλη με εξορμήσεις και καλοκαιρινές συναυλίες. Μία action camera είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σε συνοδεύει σε όλα αυτά και εμείς σου προτείνουμε μία πρόταση της δημοφιλούς κινεζικής εταιρείας Elephone. Είναι η Elephone Elecam 360 WiFi Action Camera dual lens που έχει πάνω της όλα τα καλούδια που μπορείς να φανταστείς.

    Elephone Elecam 360 WiFi Action Camera Dual Lens

     

    Διαθέτει δύο πανοραμικούς φακούς 220 μοιρών και μπορεί να τραβήξει 360 μοιρών video. Οι λεπτομερείς και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες θα σε ενθουσιάσουν, ενώ η υποστήριξη Wi-Fi θα επιτρέψει σύνδεση με το Android ή iOS κινητό σου και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να διαμοιραστείς τη φωτό της προτίμησής σου στο Facebook ή άλλα social media. Διαθέτει μπαταρία 1.500mAh που προσφέρει μία ώρα συνεχούς λειτουργίας με την εμπρόσθια και την οπίσθια κάμερα ενεργοποιημένες.

    Τώρα και έως τις 31 Ιουλίου μπορείτε να αποκτήσετε την Elephone Elecam 360 WiFi Action Camera Dual Lens μόνο με 130,99 δολάρια από το Gearbet χρησιμοποιώντας το κουπόνι GBElecam.

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles