17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Tο Apple Watch Series 7 θα έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας

    Κάποια πράγματα, σε ότι αφορά το Apple Watch, είναι αρκετά εύκολα να τα προβλέψουμε. Σίγουρα το νέο μοντέλο που περιμένουμε θα είναι πιο γρήγορο από το Series 6, καθώς και αυτό ήταν πιο γρήγορο από το Series 5 και αυτό φτάνει μέχρι το πρώτο ρολόι που έβγαλε η εταιρία.

    Αλλά, αυτό που φαίνεται ότι θα αλλάξει το νέο S7 SiP (System in Package), εκτός από την υπόσχεση για καλύτερες επιδόσεις, είναι και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Σύμφωνα λοιπόν με το MacRumors, το νέο chip θα έχει σχεδιασμό δύο πλευρών, που αυτό σημαίνει ότι θα κάνει χρήση και των δύο πλευρών του, με άμεσο αποτέλεσμα την εξασφάλιση περισσότερου χώρου μέσα στο ρολόι. Κατά συνέπεια, αυτός ο χώρος θα μπορεί άνετα να αξιοποιηθεί, ώστε να μπει μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία και να προσφέρει πολύ καλύτερη αυτονομία, κάτι το οποίο όλοι οι χρήστες σίγουρα θέλουν και χρειάζονται.

    Βέβαια, αυτό αποτελεί υπόθεση μέχρι στιγμής, γιατί η Apple μπορεί να αποφασίσει να αξιοποιήσει τον χώρο αυτό, βάζοντας κάποιο άλλο εξάρτημα, το οποίο θα δίνει μια άλλη ξεχωριστή λειτουργία στο wearable.

    Δυστυχώς, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Apple Watch Series 7 δεν θα μπορεί να μετρά την γλυκόζη στο αίμα και θα εστιαστεί σε βελτιώσεις του σχεδιασμού, της οθόνης και φυσικά του νέου chip, το οποίο θα φέρει καλύτερες επιδόσεις. Αναμένουμε φυσικά να δούμε αν και αυτή τη φορά θα συνεχίσει να είναι από τα καλύτερα smartwatches, καθώς φέτος ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα έντονος.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles