21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Asus Zenfone 6 θα διαθέτει notch στα …δεξιά

    Μία νέα πρόταση, το Asus Zenfone 6, αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες (ίσως στο MWC 2019 της Βαρκελώνης) και μέχρι στιγμής μπορούμε απλά να κάνουμε υποθέσεις για τα specs του. Όσον αφορά την εμφάνισή του, όμως, ένα prototype της συσκευής που διέρρευσε δείχνει το notch σε πολύ περίεργο σημείο.

    72362_1541427063-full

    Το notch-“σταγόνα”, αν η τελική συσκευή μοιάζει στο prototype, θα βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης, αλλά όχι στο κέντρο της, όπως έχουμε συνηθίσει. Θα βρίσκεται πιο δεξιά, μεταξύ του κέντρου και της δεξιάς-πάνω άκρης της συσκευής, επιτρέποντας μόνο το επίπεδο της μπαταρίας να εμφανίζεται σε αυτό το μικρό κενό που αφήνει. Άγνωστο το γιατί η Asus να προτιμήσει μια τέτοια τοποθέτηση, ουσιαστικά επιλέγοντας έναν ασύμμετρο σχεδιασμό, αν και στο πίσω μέρος του Zenfone 6, η κατάσταση είναι αρκετά πιο… “κανονική”, με το dual camera module στο κέντρο της πλάτης, κατακόρυφα τοποθετημένο και ίσως ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (ή μήπως ο αισθητήρας για το PDAF) ακριβώς από κάτω του.

    Εν αναμονή του τελικού προϊόντος, λοιπόν…

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles