20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Attack on Titan συγκέντρωσε 60.5 εκατομμύρια δολάρια χωρίς να το καταλάβει κανένας

    To Attack on Titan είναι ένα δικό του ξεχωριστό φαινόμενο. Μπορεί να κινήθηκε υπόγεια χωρίς να δώσει πολλά δικαιώματα ωστόσο το νούμερο που συγκέντρωσε μόνο στην Ιαπωνία είναι άκρως εντυπωσιακό και κάνει πολύ θόρυβο. Μιλάμε για 60.5 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις σε manga, DVDs, Blu-ray, CD και novels, ένα νούμερο που το έφερε στην κορυφή ως το κορυφαίο media τίτλο για το 2015 στην ασιατική χώρα. Η Ιαπωνική εταιρεία ερευνών Oricon ήταν εκείνη που έκανε την μέτρηση και να φανταστεί κανείς πως σ’ αυτή δεν περιλαμβάνονται οι πωλήσεις από τα video games, τα εισιτήρια από την ταινία, τα digital downloads και άλλες μορφές media!

    attack on titan

    Τι κι αν οι κριτικοί ψιλοέθαψαν τα δύο live action φιλμ (και οι fans δεν ξετρελάθηκαν) και οι πωλήσεις του τρομερού manga του Hajime Isayama έχουν πέσει δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια, χάνοντας περίπου το 50%. Το Attack on Titan παραμένει τρομερά δημοφιλές και 8.8 εκατομμύρια κόπιες δεν τις λες και λίγες! 
    Οι fans πάντως περιμένουν ήδη πως και πως την δεύτερη σεζόν της anime σειράς και όπως δείχνουν τα πράγματα το Attack on Titan θα είναι εδώ τριγύρω για αρκετό καιρό ακόμα. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles