12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Avengers: Endgame σπάει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Avatar και γίνεται η πιο πετυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών!

    To Avengers: Endgame, κατάφερε να συγκλονίσει τους fans της Marvel (κι όχι μόνο), αποτελώντας έναν εξαιρετικό επίλογο στα story arcs πολλών γνωστών superheroes του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όπως ο Iron Man, o Captain America κι’ άλλοι. Αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, το Endgame έχει καταφέρει να «καταβροχθίσει» το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο, αφήνοντας πίσω του μεγαθήρια του box office, όπως ο Τιτανικός και το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει.

    avengers-endgame

     

    Το Magnus Opus της Marvel και της Disney είχε να κατακτήσει ένα ακόμη φρούριο και αυτό δεν ήταν άλλο από το θρυλικό Avatar του James Cameron, το οποίο κατείχε το ρεκόρ της πιο πετυχημένης εμπορικά ταινίας όλων των εποχών για δέκα ολόκληρα χρόνια! Και μιλάμε ήδη σε παρελθοντικό χρόνο, καθώς πλέον το Endgame κατάφερε να εκθρονίσει και το Avatar. Η επιτυχία του είναι τεράστια σε εμπορικό επίπεδο, καθώς  το τελευταίο Avengers, με πρωταγωνιστές τους Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth και πολλούς ακόμη αστέρες του Hollywood έχει ήδη πιάσει το τρελό νούμερο των 2.789 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ο διάσημος σκηνοθέτης και εμπνευστής του κόσμου του Avatar, James Cameron, συνεχίζοντας μια παράδοση που κρατάει πολλά χρόνια στο Hollywood, θέλησε να συγχαρεί τους δημιουργούς του Endgame για την τεράστια επιτυχία τους, ανεβάζοντας μια εικόνα με τον Iron Man να αιωρείται κάπου στον πλανήτη Pandora.

    ce56024181

    Φυσικά, η Disney δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει, καθώς ήδη έχει στα σκαριά την Phase 4 του σύμπαντος της Marvel, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το Μάιο του 2020 με πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες όπως το back story της Black Widow, η ομάδα των παντοδύναμων Eternals, το sequel του Dr. Strange και η επιστροφή του Blade! Για αυτό ετοιμαστείτε γιατί από του χρόνου θα οδηγηθούμε σε νέους πιο συναρπαστικούς κόσμους φαντασίας και δράσης.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles