15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Backbone One controller μεταμορφώνει το iPhone σας σε μια… φορητή gaming κονσόλα!

    Το mobile gaming πρόκειται για μια τεράστια βιομηχανία, καθώς στη συγκεκριμένη αγορά δαπανούνται τεράστια ποσά. Από τη στιγμή που τα περισσότερα high-end smartphones έχουν τον χαρακτήρα και την ισχύ ενός μικρού… PC, είναι οι πολλές εταιρείες ανάπτυξης και οι μεγάλοι publishers που επενδύουν στη συγκεκριμένη αγορά. Εκτός όμως από τις εταιρείες ανάπτυξης που δραστηριοποιούνται στον χώρο των mobile games, υπάρχουν και αρκετές εταιρείες που σχεδιάζουν περιφερειακά και controllers, τα οποία αποσκοπούν στο να καταστήσουν την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει ένα mobile game ακόμη πιο… συναρπαστική!

    Πρόσφατα μάθαμε για το Backbone One controller, το οποίο δύναται να «κουμπώσει» στα άκρα ενός Apple iPhone, προσφέροντας ένα standar controller layout που περιλαμβάνει thumb sticks, d-pad, αναλογικούς μοχλούς και φυσικά μια σειρά από action buttons. Το Backbone One έχει σχεδιαστεί ειδικά για να «ταιριάζει» με όλα τα iPhone που διαθέτουν εγκατεστημένο το iOS 13 (ή μεταγενέστερο). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μια πλευρά υπάρχει ένας lightning connector, που συνδέεται με το Lightning Port, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μηδαμινό input lag (η σύνδεση Bluetooth δεν είναι απαραίτητη).

    Παράλληλα, το Backbone One διαθέτει ένα ειδικό πλήκτρο που επιτρέπει το recording του gameplay ή τη δυνατότητα για το τράβηγμα screenshots. Το μυστικό βρίσκεται στις δυνατότητες το Backbone App, μια εφαρμογή που δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον λάτρη του mobile gaming. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του app μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα games σας, να παρακολουθήσετε τα recording σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μια σειράς από social features. Μάλιστα, εάν κάποιος φίλος σας χρησιμοποιεί το Backbone και την εφαρμογή του, τότε μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να «λιώσετε» παρέα!

    Το σούπερ αυτό αξιόπιστο controller πραγματικά θα εκτοξεύσει την mobile gaming εμπειρία σας και πρόκειται για μια πρόταση, η οποία είναι τόσο καλά σχεδιασμένη  και μελετημένη που θα σας κάνει πραγματικά να ξεχάσετε ότι παίζετε σε ένα κινητό τηλέφωνο. To εν λόγω χειριστήριο στοιχίζει γύρω στα 99$ και εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του app του, κάνοντας click εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles