19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Black Desert Online έρχεται σε smartphones και είναι το πιο όμορφο mobile game ever!

    To MMORPG Black Desert Online έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στις ασιατικές αγορές, ενώ δεν τα πηγαίνει κι’ άσχημα και στη Δύση, όπου έχει κάνει εδώ και αρκετούς μήνες την εμφάνιση του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η εκπληκτική μηχανή γραφικών που πραγματικά καθιστά το Black Desert Online ως το πιο “good-looking” MMORPG που έχουμε δει ποτέ (τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι απίστευτα ρεαλιστικά και πανέμορφα).

    Black Desert Online (1)

    Πρόσφατα, η εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς παιχνιδιού, Pearl Abyss, ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές online game πρόκειται να μεταφερθεί στον κόσμο των mobile συσκευών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στους fans του mobile gaming να γνωρίσουν (και να απολαύσουν) καλύτερα τον γεμάτο φαντασία κόσμο του. Και ενώ θα περιμέναμε να υπάρξει μία αισθητή διαφορά σε σύγκριση με το core game, αυτό που μας προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι ότι πάρα τους λογικούς τεχνολογικούς περιορισμούς των smartphones και tablets, το Black Desert Online δε φαίνεται να κάνει “εκπτώσεις” στην ποιότητα  των γραφικών, εξακολουθώντας να δείχνει… πανέμορφο! Αν και σε αυτή τη φάση, πέραν της ανακοίνωσης δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για το gameplay ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει PvP αναμετρήσεις και μάχες με εντυπωσιακά bosses. Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα, πατήστε απλώς το play στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles