15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Black Panther «σαρώνει» στο Box Office, καθώς ξεπερνάει τα 426 εκατ. δολάρια!

    Οι υπεύθυνοι της Marvel και της Disney τρίβουν τα χέρια τους με την πορεία της ταινίας Black Panther στο Box Office (κυκλοφόρησε στην χώρα μας στις 15 Φεβρουαρίου), η οποία είναι με μία λέξη… «εξαιρετική». H περιπέτεια του «Βασιλιά της Wakanda» μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει ακόμη και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, καθώς όπως έγινε γνωστό οι εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο του «Μαύρου Πάνθηρα», έχουν αυτή τη στιγμή ξεπεράσει τα 426 εκατομμύρια δολάρια.

    Black Panther (2)

    Μάλιστα, η τελευταία ταινία της Marvel πραγματοποίησε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς κατέχει το ρεκόρ της ταινίας με τις περισσότερες εισπράξεις στις Η.Π.Α για τη μέρα Δευτέρα (με 40.2 εκατ. δολάρια έναντι 40.1 του Star Wars: The Force Awakens), ενώ παράλληλα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού top με τις περισσότερες εισπράξεις 4ημέρου (με 241 εκατ. χάνει από το Force Awakens που κατέχει την πρωτιά με 288 εκατ.). Το Black Panther δεν φαίνεται βέβαια να αρέσει μόνο στο κοινό, αλλά και στους κριτικούς κινηματογράφου, οι οποίοι στα περισσότερα reviews τους το έχουν αποθεώσει, κάτι απολύτως δικαιολογημένο καθώς διαθέτει απίθανο story, δυνατές ερμηνείες και μία ξεχωριστή ματιά σε μία αφρικανική χώρα που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει στο παρελθόν. Δεν χωράει αμφιβολία, το Black Panther πρόκειται για το ιδανικό “lead-in” πριν από το Avengers: Infinity War που κυκλοφορεί στα τέλη Απριλίου και που αναμένεται κι αυτό με τη σειρά του να σπάσει τα ταμεία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles