22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Cagabi One διεκδικεί τον τίτλο του πιο οικονομικού smartphone στον κόσμο

    Ακόμη μία εταιρεία από την Κίνα μας απασχολεί και τώρα ισχυρίζεται ότι κυκλοφορεί ένα από τα οικονομικότερα smartphones στον κόσμο. Είναι το Cagabi One που κυκλοφορεί το μήνα που διανύουμε, με την εταιρεία να σημειώνει ότι συνεργάζεται σ’ αυτό με πολλούς μεγάλους προμηθευτές, όπως οι Sony, Samsung, OV και LG.

    Cagabi One

    Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε ήδη, το Cagabi One είναι μία πρόταση με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης IPS από την LG (1280×720 pixels) που λειτουργεί και με γάντια και διαθέτει προστασία Gorila Glass 3. Έχει γωνία θέασης 175 μοιρών, multi-touch 5 σημείων, ενώ ενσωματώνει μία τεχνολογία παρόμοια με το “ShatterShield” στα Moto Droid Turbo 2/X Force. Ονομάζεται “G+F” technology και, χάρη στο προστατευτικό στρώμα στο εσωτερικό της οθόνης αφής, μπορεί να αντέξει σε πτώσεις και συγκρούσεις. Ακόμα και όταν το Corning Glass σπάσει, το στρώμα αυτό να προστατεύσει το κύκλωμα της οθόνης και των κατασκευών.

    Cagabi One 2

    Διαθέτει ακόμη κεντρική κάμερα 8MP με dual camera flash, διάφραγμα F2.0 28mm και εμπρόσθια κάμερα 5MP με selfie camera flash.

    Το chipset του είναι πιθανώς ένα MediaTek MT6580A, ενώ οι έως τώρα (μη επιβεβαιωμένες) πληροφορίες σημειώνουν ότι θα διαθέτει 1 ή 2GB RAM, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 8 ή 16GB, ενώ θα έχει υποστήριξη Dual SIM, μπαταρία 2.200mAh και το λειτουργικό του θα είναι το Android 6.0 Marshmallow.

    Η τιμή του βασικού μοντέλου για το Cagabi One θα είναι μικρότερη από 40 δολάρια στην προπαραγγελία του και περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του φανταζόμαστε θα μάθουμε σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles