15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Call of Duty: Advanced Warfare είναι το επόμενο Call of Duty!

    Ενώ η Activision μας είχε προετοιμάσει ψυχολογικά για μεθαύριο, Κυριακή 4 Μαΐου σχετικά με τα αποκαλυπτήρια του επόμενου Call of Duty, οι ψίθυροι που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο την ώθησαν να βιαστεί κομματάκι και κάπως έτσι, σήμερα είχαμε την επίσημη πρώτη του νέου επεισοδίου της γνωστής σειράς FPS που θα φέρει τον τίτλο Call of Duty: Advanced Warfare!

    call-of-duty-advanced-warfare-kevin-spacey

    Τον ρόλο του κεντρικού κακού θα έχει πράγματι ο Kevin Spacey, όπως φαίνεται εξ’ άλλου ξεκάθαρα και στο βίντεο που παίζει πιο κάτω, το επίσημο αυτή τη φορά. Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν άπειρα φουτουριστικά στοιχεία, από αόρατους μανδύες και γάντια που κολλάνε σε επιφάνειες, μέχρι hoverbikes και στολές που παραπέμπουν σε… Nanosuit! Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας μισθοφόρος που γύρισε την πλάτη του στις ΗΠΑ και αποστάτησε από την ομάδα του της οποίας ηγείται ο Spacey–ή τουλάχιστον ο χαρακτήρας που θα παίζει αυτός.

    call-of-duty-advanced-warfare

    O τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Call of Duty: Advanced Warfare και την ανάπτυξή του επιμελείται η Sledgehammer Games. Όσο για το πότε κυκλοφορεί; Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφορεί σύμφωνα με το Destructoid στις 4 Νοεμβρίου του 2014 σε άγνωστα για την ώρα formats.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles