13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του Call Of Duty: Black Ops II “έβγαλε” η Activision!

    Η Activision Publishing, Inc. ανακοίνωσε ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά, η σειρά Call Of Duty αποτελεί το πλέον επιτυχημένο «launch» της χρονιάς. Το πολυαναμενόμενο Call Of Duty: Black Ops II κατάφερε να αποφέρει στην εταιρεία έσοδα 500 εκατομμυρίων δολαρίων μόλις σε 24 ώρες από την διάθεση του παγκοσμίως, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα σπουδαίο επίτευγμα.

    «Με την πρώτη μέρα των πωλήσεων να αποφέρει περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο δολάρια, το Call Of Duty είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε ο Bobby Kotick, CEO της Activision Blizzard, Inc. που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Activision Publishing, Inc. της εκδότριας εταιρείας της σειράς Call Of Duty.

    O Bobby Kotick επίσης δήλωσε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, οι πωλήσεις της σειράς Call Of Duty έχουν αποφέρει περισσότερα έσοδα από μεγάλες κινηματογραφικές σειρές όπως η σειρά Harry Potter ή η σειρά Star Wars!

    Να θυμίσουμε ότι το Call Of Duty: Black Ops II κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου για PC, Playstation 3 και Xbox 360 αλλά και στις 18 του ίδιου μήνα για το Nintendo Wii U. Συμπέρασμα; Κολυμπάνε στο χρήμα στην Activision Blizzard!

    Πηγή: Activision

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles