24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το “Clean Energy Charging” έρχεται στα iPhones μέσα στο χρόνο

    Τη στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες iPhone έχουν ήδη εγκαταστήσει το iOS 16, η Apple αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι προγραμματίζει στο μέλλον για το λειτουργικό της σύστημα.

    Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα ονομάζεται Clean Energy Charging και θα γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ μέσα στο χρόνο, θα βελτιώνει το χρόνο φόρτισης των συσκευών χρησιμοποιώντας πιο βιώσιμες πηγές ενέργειας. Στόχος, σύμφωνα με την Apple, είναι να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των iPhones.

    Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να ενισχύσει την επιλογή «Optimizing Battery Charging» που η εταιρεία σύστησε πριν από μερικά χρόνια, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την υγεία της μπαταρίας.

    Με αυτή τη ρύθμιση ενεργοποιημένη, το iPhone καταλαβαίνει τους καθημερινούς ρυθμούς και περιορίζει τη φόρτιση έως το 80%. Όταν πλησιάσει η ώρα που θα ξεκινήσει να το χρησιμοποιεί ο χρήστης, το φορτίζει πλήρως.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα νέα iPhone 14, Apple Watches και AirPods Pro (2ης γενιάς) έρχονται σύντομα σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles