15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To concept του Xiaomi Mi Mix Flex εντυπωσιάζει

    Το concept της TechConfigurations, που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα videos, δείχνει πώς θα μπορούσε να ήταν ένα εύκαμπτο Xiaomi Mi Mix Flex!

    72364_1541431175-full

    Η συσκευή δείχνει εντυπωσιακή, με τελείως bezel-less σχεδιασμό, 6,2″ οθόνη, 95% screen-to-body ratio και μια 25MP pop-up selfie κάμερα που χρειάζεται0,8 δευτερόλεπτα για να εξέλθει από τη “θήκη” της. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια δευτερεύουσα οθόνη 3″ με Always-On δυνατότητα, που βρίσκεται “γύρω” από το κάθετο, triple camera module και καταλαμβάνει το πάνω μισό της “πλάτης” της συσκευής.

    Φυσικά η συσκευή διαθέτει in-screen αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπορεί να διπλωθεί στη μέση, κρύβοντας τελείως την κύρια οθόνη και αφήνοντας εκτεθειμένη μόνο την 3″, ενώ ένας ανθεκτικός, συνθετικός σύνδεσμος επιτρέπει τη διαδικασία αυτή. Τέλος, το Mi Mix Flex, αν κυκλοφορήσει το 2019, θα ήταν λογικό να έχει 6/8GB RAM και το νεότερο chipset της Qualcomm, είτε αυτό λέγεται Snapdragon 855, είτε 8150.

    Πως σας φαίνεται; 

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles