18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Το Cyberpunk 2077 κάνει “comeback” στο PlayStation Store μαζί με μια… «προειδοποίηση»!

    To Cyberpunk 2077 μπορεί να παρουσιάστηκε ως ένα από τα πιο υποσχόμενα και εντυπωσιακά σε scaling open-world games όλων των εποχών, όμως δυστυχώς ο τεράστιος αριθμός από bugs δεν το άφησε ποτέ να λάμψει. Το παιχνίδι απλώς δεν έπρεπε καν να κυκλοφορήσει και η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη στον τομέα του performance στις παλαιότερες κονσόλες (PS4 και Xbox One) που η Sony αναγκάστηκε να το αφαιρέσει από το PS Store.

    Αυτό συνέβη πριν από έξι μήνες και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε η Sony κατάφερε να διορθώσει αρκετά την κατάσταση, σε σημείο που πλέον το Cyberpunk 2077 να μπορεί και πάλι να πιάσει τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που απαιτεί το PS Store. Βέβαια, μπορεί να έγιναν σημαντικά βήματα που να διόρθωσαν και να βελτίωσαν πολλά από τα κακώς κείμενα του δημοφιλούς παιχνιδιού, όμως η ίδια η Sony ανέβασε τον ARPG της CD Projekt Red με μια προειδοποίηση, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η αγορά του παιχνιδιού για PS4 δεν ενδείκνυται, για αυτό και οι gamers καλό θα ήταν να προτιμήσουν είτε την έκδοση για PS5, είτε να δοκιμάσουν να το τρέξουν σε ένα PS4 Pro. Δυστυχώς, το Cyberpunk 2077 άφησε μια πικρή γεύση, παρόλο που εξακολουθεί και είναι ένα από τα πιο Massive games όλων των εποχών. Φυσικά, η CD Projekt Red εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, με στόχο να το κάνει ακόμη καλύτερο στο άμεσο μέλλον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles