18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Cyprus Fintech Summit γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

    To Cyprus Fintech Summit είναι ένα διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Επιστρέφει στις 8 Μαρτίου 2021 με μια διαδικτυακή εκδήλωση με καλεσμένες από τον χώρο της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

    Κορυφαίες ομιλήτριες από την Κύπρο, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και την Ευρώπη συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με την Κυπριακή και Ευρωπαική σκηνή χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι γυναικες που χρησιμοποιούν χρηματοοικονομικά προιόντα. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η Ανδριάνα Αχιλλέως, Διευθύντρια των υπηρεσιών πληροφορικής της Κυπριακής Κυβέρνησης, θα μιλήσει για το ρόλο της γυναικας στην πληροφορική και η Ευρωπαία βουλεύτρια Εύα Καίλη θα συμμετάσχει στην συζήτηση.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της XValley Technologies, Ανδρέας Λειβαδιώτης, ανέφερε: «Αγαπάμε τη τεχνολογική καινοτομία και τεχνολογία. Μόνο 2% των εκτελεστικών διευθυντών σε τράπεζες είναι γυναίκες και μόνο περίπου 20% είναι σε διευθυντικές θέσεις. Θέλουμε αυτό να αλλάξει και για αυτό διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση όπου θα αναδείξει το σημαντικό ρόλο της γυναίκας. Στην XValley, διαθέτουμε τις τεχνολογίες για την υποστήριξη κάθε χρηματοοικονομικού οργανισμού. Ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε περισσότερο το οικοσύστημα της χρηματοοικονομικής τεχνολογικής καινοτομίας χωρίς έμφυλες διακρίσεις.»

    Η εκδήλωση συν-διοργανώνεται με την DTalks Entertainment. Την εκδήλωση στηρίζουν οι OroPay και η Eurobank Κύπρου.

    Ακολουθήστε το #CyprusFintechSummit στα κοινωνικά μέσα και λάβετε ενημερώσεις. Δείτε την ατζέντα και λάβετε μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 8 Μαρτίου 2021 στις 2:30 μ.μ. και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μόνο αν εγγραφείτε στο https://cyprusfintechsummit.com/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles