18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Deadpool σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

    Τρίβει τα χέρια της η Marvel με τα κατορθώματα του βρωμόστομου σούπερ ήρωα Deadpool. Το τριήμερο που πέρασε φαίνεται πως όλοι, είτε ζευγάρια, είτε ελεύθεροι, είπαν να ξεσκάσουν με τις περιπέτειες του ασυγκράτητου χαρακτήρα και έτσι η ταινία συγκέντρωσε 135 εκατομμύρια δολάρια στις 3.558 αίθουσες που προβλήθηκε!

    deadpool

    Αυτό το νούμερο έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ για το καλύτερο opening weekend για τον μήνα Φεβρουάριο, ξεπερνώντας εκείνο του Fifty Shades of Grey που την περασμένη χρονιά έκανε 85.1 εκατομμύρια. Επίσης είναι το καλύτερο άνοιγμα που έκανε R-rated ταινία, αφήνοντας πίσω του τα 91.7 εκατομμύρια του The Matrix Reloaded, αλλά και το καλύτερο για παραγωγή της 20th Century Fox (Star Wars: Episode III Revenge of the Sith – 108.4 εκ. δολ.). Όσο αφορά τα διεθνή του νούμερα, το Deadpool έχει ήδη συγκεντρώσει 260 εκατομμύρια!
    Να φανταστεί κανείς πως οι προβλέψεις για το άνοιγμα του Deadpool μιλούσαν για ένα νούμερο που θα έφτανε περίπου τα 65 με 75 εκατομμύρα δολάρια, οπότε το επίτευγμα της ταινίας γίνεται ακόμα πιο σημαντικό. Και φυσικά παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός πως ο Ryan Reynolds πάλευε κοντά μία δεκαετία για να πουλήσει το concept στα κινηματογραφικά στούντιο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles