20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το δεύτερο trailer του Blade Runner 2049 είναι με μία λέξη… «φανταστικό»!

    Το Blade Runner του Ridley Scott βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από 35 χρόνια (1982) και κατάφερε να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως μία από τις πιο κλασικές ταινίες όλων των εποχών. Για αυτό και το sequel του (Blade Runner 2049) δε μπορεί παρά να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Dennis Villeneuve να κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα και τους Ryan Gosling, Harrison Ford και Jared Leto στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με μία υπερπαραγωγή γιγαντιαίων διαστάσεων.

    Blade Runner 2049 2

    Αυτό άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται εύκολα από το δεύτερο trailer του Blade Runner 2049, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να συνθέσουμε ορισμένα από τα κομμάτια που ενώνουν το παζλ του story. Ο Ryan Gosling υποδύεται τον επιθεωρητή του LAPD, Κ, o οποίος ξεκινάει ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει τι απέγινε ο Rick Deckard (Harrison Ford). Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το trailer, o Deckard για πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας της σειράς βρίσκεται στην απομόνωση, σε μία προσπάθεια να γλιτώσει από τους διώκτες του. Αν και το story κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι η μοναδική φουτουριστική νουάρ ατμόσφαιρα, η οποία δείχνει να ακολουθεί τα χνάρια της πρώτης ταινίας. Από τη στιγμή βέβαια που ο Villeneuve έβαλε την υπογραφή του στο οσκαρικό Arrival, τότε το Blade Runner 2049 δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις καλύτερες ταινίες του 2017 (θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles