12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Δεκέμβριο του 2022 η νέα ταινία Super Mario

    Μια νέα animated ταινία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Mario της Nintendo θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Δεκέμβριο του 2022. Αυτό ανακοίνωσε ο δημιουργός του Shigeru Miyamoto κατά τη διάρκεια του χτεσινού Nintendo Direct. Στην ταινία θα συμμετέχουν, όπως έγινε γνωστό, ηχηρά ονόματα, όπως ο Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), η Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) και ο Jack Black (School of Rock).

    Το καστ της ταινίας

    Το καστ είναι αρκετά “δυνατό”. Ο Pratt θα δώσει τη φωνή του στο Mario και η Taylor-Joy στην Πριγκίπισσα Peach. Ο Charlie Day θα παίξει τον αδερφό του Mario, τον Luigi. Στην Animation ταινία θα ακουστούν ακόμα οι Seth Rogen σαν Donkey KongKeegan-Michael Key σαν Toad, ο Fred Armisen σαν Cranky Kong, ο Kevin Michael Richardson σαν Kamek και ο Sebastian Maniscalco σαν Spike. Έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

    Η Nintendo θα παράγει την ταινία σε συνεργασία με την Illumination Entertainment, η οποία είναι γνωστή για τις ταινίες Despicable Me, Minions και The Secret Life of Pets. Δεκαετίες μετά το Super Mario Bros αναμένουμε το αποτέλεσμα…

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Κλώνος’ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα η Kristen Stewart στο trailer του “Spencer” – Πολλά υποσχόμενη η ερμηνεία της

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles