16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Diablo III έρχεται στη νέα γενιά με την Ultimate Evil Edition!

    Ναι, ναι, ΟΚ, το πιάσαμε, το Diablo III έρχεται και στη νέα γενιά των κονσολών: οι κάτοχοι PS4 και Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν με τον διάολο, όχι κάτω στον Χολαργό αλλά στη σαλονάρα τους αφού η Blizzard αποφάσισε –σχετικά γρήγορα για τα δεδομένα της, η αλήθεια είναι- να μεταφέρει το Diablo III και στη νέα γενιά.

    diablo-3-ultimate-evil-edition

    Έτσι λοιπόν, αν έχεις παίξει το Diablo III σε Xbox 360 ή PS3, θα μπορείς να μεταφέρεις τα saves σου σε Xbox One και PS4 αντίστοιχα. Η Ultimate Evil Edition του τίτλου θα υποστηρίζει co-op με τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών και online multiplayer. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει το Apprentice mode, ένα καινούριο multiplayer mode στο οποίο τα skills των χαμηλότερων σε level παικτών θα αυξάνονται αυτόματα ώστε εκείνοι να καθίστανται ανταγωνιστικοί απέναντι στους πιο βαρβάτους χαρακτήρες. Επιπλέον θα παίζουν και… δωράκια: τα Player Gifts θα σου επιτρέπουν να στείλεις σε φίλους σου πακέτα που θα εκτιμήσουν.

    Η Ultimate Evil Edition του Diablo III κυκλοφορεί σύμφωνα με το Eurogamer (αντλεί τις πληροφορίες του απ’ ευθείας από τη Blizzard) στις 19 Αυγούστου στην τιμή των $39,90 για τα Xbox 360 και PS3 και τα $59,99 στα PS4 και Xbox One.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles