23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το digitallife.gr αλλάζει. Μπες στη νέα εποχή του!

    Digitallife.gr ή, όπως λέει η περιγραφή που χρησιμοποιούμε συνήθως, “site για την τεχνολογία στη ζωή μας”.

    Ξεκινήσαμε το Μάιο του 2010. Τον Ιούνιο ήμασταν ενεργοί σε όλα τα μεγάλα sites κοινωνικής δικτύωσης και, πολύ γρήγορα, με την ώθηση που μας δώσατε όλοι εσείς, γίναμε η αγαπημένη σας καθημερινή, τεχνολογική συνήθεια.

    Στα 2 1/2 χρόνια που ακολούθησαν, κάναμε πολλά για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Από “ηρωϊκές” αποστολές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάλυψη εντός και εκτός Διαδικτύου σημαντικών events, δοκιμές συσκευών με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, έως την καθημερινή μας ενασχόληση -σχεδόν 24/7- με την επικαιρότητα αλλά και λοιπή επιλεγμένη θεματολογία για όλες τις ενότητές μας.

    Το digitallife.gr ήταν -και είναι- ένα site που αγαπάει την τεχνολογία στη ζωή μας, σε κάθε της πτυχή, είτε αφορά gadgets, είτε θέματα που σχετίζονται με τα social media, τον κινηματογράφο ή επιλεγμένα hotspots των συντακτών του από την καθημερινότητα.

    Όλα αυτά έχουμε την επιθυμία να σας τα παρουσιάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε αυτός να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εποχής.

    Έτσι, λοιπόν, αλλάξαμε! Ετοιμάσαμε τη νέα μας εμφάνιση και σας την παρουσιάζουμε…

    new-digitallife-gr-01

    Δουλέψαμε για αρκετούς μήνες πάνω στο καινούριο μας theme, το οποίο θεωρούμε ότι είναι πιο “φρέσκο”, πιο μίνιμαλ, αλλά και προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες ανάγνωσης από σχεδόν κάθε μέσο.

    Έχει δημιουργηθεί με στόχο να διευκολύνει το χρήστη να παραμένει για περισσότερο χρόνο μέσα στο site, να πλοηγείται σ’ αυτό με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και να διαβάζει απροβλημάτιστα τις εσωτερικές σελίδες οι οποίες είναι πλέον καθαρότερες από ποτέ.

    new-digitallife-gr-02

    Φυσικά, είμαστε δεκτικοί στο feedback σας, ενώ, παράλληλα, και εμείς από την πλευρά μας για τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε μικρολεπτομέρεια στη νέα μας σχεδίαση να δουλεύει άψογα.

    Καλή αρχή στη νέα μας περίοδο και να είστε σίγουροι ότι από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη. Ναι, βλέπουμε μπροστά!

    Related Articles

    22 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles