22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το digitallife.gr με Timeline Profile στο Facebook. Τι πρέπει να προσέξεις

    Το Timeline Profile είναι πλέον γεγονός και στις σελίδες του Facebook.

    Προς το παρόν, το design δε μας “ξετρελαίνει”, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το συνηθίσουμε και να το δεχθούμε. Το ίδιο βέβαια κι εσείς…

    Έτσι, το “digitallife.gr – Site για την τεχνολογία στη ζωή μας” απέκτησε και αυτό το δικό του timeline profile, το οποίο, πλέον, είναι ορατό σε όλους.


    Εδώ βλέπεις την κεντρική σελίδα, με τα άρθρα που δημοσιεύουμε να εμφανίζονται αριστερά και δεξιά, όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και με τα posts στα προσωπικά μας profiles.

    Μια μικρή σημείωση. Με τη νέα σχεδίαση, αν κάποιος επιχειρήσει να πλοηγηθεί στη σελίδα μας, βλέπει μόνο τα 7 τελευταία θέματα που έχουμε δημοσιεύσει. Στη συνέχεια, αν θέλει να δει τα αμέσως επόμενα, θα πρέπει να κάνει click στο “See More Recent Stories”, ώστε να εμφανίσει και αυτά.

    Προσοχή σε αυτή τη λεπτομέρεια, για να μη χάνεις posts όταν βρίσκεσαι στη σελίδα, και για να μην αναρωτιέσαι γιατί το Facebook σε πηγαίνει αυτόματα σε παλαιότερες δημοσιεύσεις.

    Καλή αρχή για το Timeline  Profile στα Pages και ελπίζουμε σύντομα σε βελτιωτικές κινήσεις από το Facebook, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles