21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Digitallife.gr ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη για το MWC 2016. Συντονιστείτε!

    Το Digitallife.gr για μία ακόμη χρονιά ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Βαρκελώνη, όπου από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου χτυπά η “καρδιά” των τεχνολογικών εξελίξεων. Ήδη από τις 20 Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ώστε να καλύψουμε και τα event που προηγούνται της έκθεσης.

    mwc-logo-2016

    Κομβική μέρα θα είναι η Κυριακή 21 Φεβρούαρίου με αρκετά μεγάλα press conferences και ανακοινώσεις όπως αυτή του LG G5 ή του Samsung Galaxy S7 που θα συζητούνται για καιρό.

    Για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα που στέλνουμε στη Βαρκελώνη είναι πολυμελής και θα σας μεταδίδει πλούσιο υλικό από τις ανακοινώσεις και την έκθεση. Φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα όπως και hands-on videos θα πρωταγωνιστούν στο υλικό μας, όπως και οι εντυπώσεις των απεσταλμένων μας, αποκλειστικά για εσάς.

    2016-mobile-world-congress

    Και φέτος, δημιουργήσαμε στο site μία ειδική κατηγορία με τίτλο MWC 2016, την οποία ήδη “γεμίζουμε” με πληροφορίες, φήμες και ανακοινώσεις και, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς σας για όλα τα νέα από τη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση.

    Συντονιστείτε στο digitallife.gr τις επόμενες ημέρες και μάθετε πρώτοι όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles