23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το drone που “αυτοκτόνησε” σχεδόν πάνω σε ένα σκιέρ!

    Τα drones αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο αλλά μαζί με αυτά, έρχονται και οι άτυχες στιγμές…Όπως αυτό το drone, που μάλιστα δεν ήταν από γνωστά, μικρά drones που αγοράζουμε όλοι στα καταστήματα αλλά ένα αρκετά μεγάλο μοντέλο για επαγγελματική λήψη video. Και το οποίο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αποφάσισε να… αυτοκτονήσει και να γίνει κομμάτια, σε ελεύθερη πτώση από μεγάλο ύψος, σχεδόν πάνω σε ένα σκιέρ που εκείνη τη στιγμή είχε ήδη ξεκινήσει την χρονομετρημένη του προσπάθεια! Όλα αυτά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στην Ιταλία.

    Φαίνεται αστείο αλλά αν τελικά το drone κατέληγε πάνω στον σκιέρ, πιθανότατα θα τον τραυμάτιζε, αν και το κράνος θα τον γλίτωνε από τα χειρότερα. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι με τόσα drones πλέον γύρω μας, πρέπει να φυλαγόμαστε από παντού και ειδικά από… ψηλά!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles