24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το e-cashback.gr σας προσφέρει 50% επιπλέον επιστροφή μετρητών στις αγορές σας από τα καταστήματα της κατηγορίας «Τηλεπικοινωνίες»

    [δελτίο τύπου] Για το χρονικό διάστημα από 20 Μαΐου μέχρι και 7 Ιουνίου προσφέρεται στους χρήστες του e-cashback.gr 50% επιπλέον επιστροφή (από το ποσοστό επιστροφής που αναγράφεται ήδη σε κάθε κατάστημα), για τα καταστήματα που ανήκουν στην κατηγορία «Τηλεπικοινωνίες» (Ανεξάρτητα αν τα προϊόντα που αγοράσατε είναι είδη σχετικά με τηλεπικοινωνίες). Για παράδειγμα αν ένα κατάστημα δίνει 5% επιστροφή μετρητών, το site σας δίνει επιπλέον επιστροφή 2,5% ως bonus.

    e-cashback

    Τι είναι όμως το e-cashback.gr;

    Το e-cashback.gr ξεκίνησε τη λειτουργία τo 2011, με σκοπό να σας προφέρει πραγματική επιστροφή μετρητών στις on-line αγορές σας! Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, αντί να πάτε απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνδεθείτε πρώτα στο λογαριασμό σας στο e-cashback.gr προβείτε κανονικά στις αγορές σας, και… κερδίστε επιστροφή μετρητών που φτάνει μέχρι και 40% της τιμής του προϊόντος!

    Πώς;
    1. Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο e-cashback.gr (Με την εγγραφή σας κερδίζετε 3€)
    2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και βρείτε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να κάνετε την αγορά σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Πήγαινε στο κατάστημα” που θα σας μεταφέρει στη σελίδα του καταστήματος. Ψωνίστε από το κατάστημα κανονικά, όπως κάνατε μέχρι σήμερα
    3. Κερδίσατε μετρητά στο λογαριασμό σας στο e-cashback.gr !
    Αφού συγκεντρώσετε 20 ευρώ στο λογαριασμό σας μπορείς να πάρετε τα ζεστά μετρητά, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό, είτε με πληρωμή στο PayPal!
    Αυτή τη στιγμή το e-cashback.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 400 eshops/websites για να σας προσφέρει επιστροφή μετρητών. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται τα δημοφιλέστερα καταστήματα και συνεχώς προσπαθούμε να προσθέτουμε και νέα.

    Το e-cashback.gr είναι ένα project της REDGRAY Art Laboratories Ltd. Η REDGRAY Art Laboratories Ltd από το 2008 μέχρι σήμερα, δημιουργεί ιδέες συνδυάζοντας την αισθητική με την εμπορικότητα και τις μετατρέπει σε εργαλείο για τους πελάτες της.

    Η εταιρεία παρακολουθεί τις ανάγκες της Ελληνικής και της Κυπριακής αγοράς και προσφέρει πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως: Web design and Development, Internet Media, Advertising, Creative Graphics.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles