18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το εντυπωσιακό sci-fi Arrival έρχεται στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη

    Ήρθε η ώρα για μία από τις πιο ξεχωριστές sci-fi και όχι μόνο προτάσεις της χρονιάς. Το Arrival που βγαίνει αυτή την Πέμπτη (8/12) στις ελληνικές αίθουσες έχει κερδίσει άκρως κολακευτικά σχόλια και η φήμη του συνεχίζει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η ταινία βασίζεται στο διήγημα «Η Ιστορία της Ζωής σου» του Ted Chiang (περιλαμβάνεται στη συλλογή διηγημάτων Ιστορίες της Ζωής σου και ‘Αλλες Ιστορίες που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος) και σ’ αυτή η Amy Adams ερμηνεύει μία γλωσσολόγο που θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη να προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους εξωγήινους που έχουν καταφθάσει στον πλανήτη.

    arrival-3

    Χρησιμοποιεί από απλούς πίνακες και μαρκαδόρους μέχρι hi-tech εργαλεία για να τα καταφέρει, σ’ ένα συναρπαστικό εικαστικά περιβάλλον. Οι εξωγήινοι θα ξεκινήσουν να “μιλούν” με περίεργα, ρευστά σύμβολα, και μένει να δούμε εάν οι προθέσεις τους είναι cool ή ετοιμάζουν τη μεγάλη επίθεση που θα μας αφανίσει. Ο χρόνος πιέζει, ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο και η γλωσσολόγος πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις.
    Το φιλμ σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners), ο Καναδός δημιουργός που βελτιώνεται εντυπωσιακά από ταινία σε ταινία και εκτός από την Adams στο καστ ξεχωρίζουν οι Jeremy Renner και Forest Whitaker. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles