20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το εντυπωσιακό HTC One X αποκλειστικά από την COSMOTE

    [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

    Το εντυπωσιακό HTC One X, το πρώτο 4πύρηνο Smartphone της αγοράς, φέρνει αποκλειστικά η COSMOTE.

    Ταχύτατη πλοήγηση στο Internet, καλύτερα γραφικά, αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας, μέσα από μια μεγάλη οθόνη HD 4,7 ιντσών απολαμβάνει ο χρήστης χάρη στο πανίσχυρο 4πύρηνο επεξεργαστή του HTC One X. Η συσκευή διαθέτει κάμερα 8MP για να μπορεί κανείς να βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή ακόμη και όταν τραβάει video. Το HTC One X έχει, επίσης, κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, ενώ προσφέρει και μοναδικό ήχο με την τεχνολογία Beats Audio™, απογειώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

     

    Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την COSMOTE, που σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας.

    Το HTC One X μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

    *Η αποκλειστικότητα ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία εμπορικής διάθεσης της συσκευής

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles