21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Epic Street Fest μεταφέρεται στις 27 Δεκεμβρίου

    Το Epic Street Fest μεταφέρεται στις 27 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας ακόμη λίγο την προσμονή για το πιο festive πάρτυ της χρονιάς, που επιστρέφει για 4η φορά στη Λευκωσία, αυτή τη φορά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και έντονη γιορτινή ατμόσφαιρα. Έτσι, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου λοιπόν, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία ντύνεται με τα χρώματα του Epic Street Fest σε ένα υπαίθριο γιορτινό πάρτι που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

    Στο πιο γιορτινό πάρτυ των Χριστουγέννων συμμετέχουν μερικά από τα πιο hot cocktail bars της πόλης όπως το Old Souls, Seven Monkeys, Baronymous, Zonkey, οι μπύρες Carlsberg και ΛΕΩΝ καθώς και λαχταριστό street food από Serial Griller, The Garrison Bar & Grill, Por Favor, Street Sins, Moshi Moshi και To ΣΤΕΚΙ. Και επειδή Epic Street Fest χωρίς μουσική και χορό δεν γίνεται, ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε παρέα με την Epic με μουσική γνωστών DJs που υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι μέχρι τα μεσάνυχτα.

    Με το Εpic Street Fest η Εpic στηρίζει το πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας προσφέροντας μέρος των εσόδων της εκδήλωσης για την ενίσχυση του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles