16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το επίσημο trailer του νέου MacGyver μας έκανε να αναπολήσουμε αμέσως τον παλιό

    Εντάξει, δεν περιμέναμε να είχε αφήσει κι αυτός μαλλί λασπωτήρα, να φοράει μποτάκια… Pony και στο background να ακούγεται μουσικούλα με άψογο 80s beat. Ωστόσο από την άλλη δεν φανταζόμασταν πως το reboot του τηλεοπτικού MacGyver θα παρουσίαζε ένα trailer γεμάτο κλισέ και καθόλου έμπνευση.

    Screen-Shot-2016-08-18-at-9.41.50-AM

    Η αναβίωση του ήρωα των τηλεοπτικών 80s που έκανε διάσημο τον Richard Dean Anderson, καταφθάνει σ’ ένα μήνα στο CBS και με τον Lucas Till (X-Men: Apocalypse, Monster Trucks) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει το trailer δεν είναι και οι καλύτερες.
    Οι 10-20 ατάκες που ακούγονται είναι λες και τις πήραν αυτούσιες από το βιβλίο των κλισέ (“Έχεις 30 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του. “Θα τα πούμε σε 29”.), ενώ το να βλέπεις τον ορισμό του “τα κάνω όλα σόλο” ήρωα, να του έχουν φορτώσει πλέον μία ολόκληρη ομάδα, δεν ενθουσιάζει. Και άντε να καταπιείς το γεγονός πως και το team του είναι ένα μάτσο από κλισέ χαρακτήρες (η μία είναι η σούπερ χάκερ, ο άλλος ο χιουμορίστας κλπ.), όμως πως να το πάρεις όταν ο ένας από αυτούς είναι… ελεύθερος σκοπευτής; Τι νόημα έχει ο MacGyver να είναι στην ίδια ομάδα με έναν ελεύθερο σκοπευτή;!
    Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας διαψεύσει και ο ικανότατος James Wan (Furious 7, The Conjuring) -που αρχικά ήταν να αναλάβει μόνο χρέη executive produceer αλλά στην πορεία σκηνοθέτησε τον πιλότο- να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, σε συνεργασία με τον showrunner Peter Lenkov.
    Το αρχικό σενάριο του David Von Ancken είχε πάει στον κάδο με τον Paul Downs Colaizzo να το ξαναγράφει. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε εάν έγινε τόσος κόπος για το τίποτα. Δις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles