19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το επόμενο Kindle της Amazon θα είναι λεπτότερο, ενώ θα διαθέτει και θήκη-μπαταρία (φήμες)

    Αν είστε φαν της σειράς e-book readers Kindle της Amazon, τότε μάλλον θα αδημονείτε να μάθετε πληροφορίες για το επόμενο μοντέλο, το οποίο σύμφωνα με αναφορές στις ΗΠΑ, θα είναι μάλλον πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, ενώ θα διαθέτει και θήκη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

    phpn7t8my

    Τα νέα για το νέο, επερχόμενο, λεπτότερο Kindle από την Amazon ξεκίνησαν από την ίδια την εταιρία και πιο συγκεκριμένα τον CEO της Jeff Bezos που αποκάλυψε τα νέα σε ένα tweet του, προετοιμάζοντας το έδαφος για την 8η -κατά σειρά- γενιά Kindle!

    Η Wall Street Journal ενίσχυσε την δήλωση του Jeff Bezos αναφέροντας πληροφορίες για ένα νέο Kindle με λεπτοτερο προφίλ και μία θήκη προστασίας που θα διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να αυξήσει κατά πολύ την ήδη πολύ καλή αυτονομία του σημερινού Kindle 7ης γενιάς. Σύμφωνα με φήμες, το επερχόμενο Kindle έχει την κωδική ονομασία Whiskey, η θήκη με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ονομάζεται κωδικά Soda, ενώ υπάρχει και μία ακόμα θήκη στα σκαριά (με ηλιακά πανελ παρακαλώ) που ονομάζεται Sunkiss, αλλά δεν πρόκειται να την δούμε κάποια στιγμή σύντομα διαθέσιμη στην αγορά.

    Υπομονή λοιπόν ένα μήνα ακόμα παιδιά, λίγο πριν το καλοκαίρι δηλαδή και θα μάθουμε τα χαρακτηριστικά και την τιμή του επόμενου e-reader μας – πιθανώς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles