18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To επόμενο Nokia World επιστρέφει στο σπίτι του. Στο Ελσίνκι

    Για πολλά χρόνια, το “παγκόσμιο” event της Φινλανδικής εταιρείας Nokia, το Nokia World, πραγματοποιούνταν στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια του  event η εταιρεία κάθε χρόνο παρουσιάζει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά, αλλά και τις εκπληκτικές εφευρέσεις του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης.

    Πέρυσι, παραδείγματος χάριν, κατά τη διάρκεια του Nokia World 2011, παρουσιάστηκε το Nokia Lumia 800, το Nokia Lumia 710 αλλά και ο Άγγελος είχε την πρώτη επαφή με μία concept συσκευή με εύκαμπτη οθόνη.

    Το επόμενο Nokia World θα επιστρέψει όμως στο σπίτι του, στο Ελσίνκι. Αυτό ανακοίνωσε ο Marko Ahtisaari, Nokia Design Chief. Το Ελσίνκι έχει χαρακτηριστεί η πρωτεύουσα του design για το 2012 και η Nokia, 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2012, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο του Ελσίνκι, θα δείξει όλες τις νέες της συσκευές, smartphones και tablets.

    Τι; Αναρωτιέστε αν θα βγάλει Windows 8 tablet η Nokia; Δεν θα σας απαντήσουμε γράφοντας μερικές εκατοντάδες λέξεις για τις φήμες που κυκλοφορούν. Θα αναρωτηθούμε απλά μεγαλόφωνα: Είναι δυνατόν να μη βγάλει Windows 8 tablet η Nokia; Είναι σαν να αναρωτιόμαστε αν θα βγάλει Android tablet η Motorola :)

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles