13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Essential Phone έχει τη δική του έκδοση του συστήματος μαγνητικών Moto Mods

    Η επιστροφή του Andy Rubin, πατέρα του Android στο χώρο των φορητών συσκευών μόλις πραγματοποιήθηκε, με το Essential Phone και το Essential Home να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου smartphone, είναι ένα σύστημα αξεσουάρ, που σύμφωνα με τον Rubin, υπόσχεται να διατηρήσει τη συσκευή μακριά από περιττά καλώδια, να βελτιώσει τη λειτουργικότητά της, καθώς και την εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες.

    essential phone

    Ας ξεκινήσουμε αναφέροντας ότι η συσκευή διαθέτει στο πίσω μέρος ένα ζευγάρι μαγνητικών pins που φέρουν την ονομασία Click cordless connector και το οποίο επιτρέπει να συνδέεται η κάμερα της συσκευής των 360 μοιρών αλλά και το Essential Phone Dock το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω. Εκτός όμως από αυτά τα δυο χαρακτηριστικά που έγιναν γνωστά, δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, με την Essential να μας αφήνει να απορούμε για τα μελλοντικά της σχέδια στο χώρο αυτό.

    essentail phone 2

    Η απουσία θύρας ακουστικών, το καθιστά αυτομάτως έναν εξαιρετικό υποψήφιο για ένα αξεσουάρ που θα δίνει έμφαση στον ήχο και θα αυξάνει τη λειτουργικότητά του στον τομέα αυτό. Μια άλλη εταιρεία που απέφευγε τη θύρα ακουστικών στα πρόσφατα designs των συσκευών της είναι η Motorola, η οποία στράφηκε και αυτή σε ένα παρόμοιο σύστημα, το γνωστό Moto Mods. Η βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία του Rubin γεννά προσδοκίες για ένα επιτυχημένο οικοσύστημα συσκευών και αξεσουάρ με την υπογραφή της Essential, ένα project, που σε διαφορετική περίπτωση, θα έμοιαζε αρκετά φιλόδοξο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles