16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το εξελιγμένο XK X251 drone σας δίνει τη δυνατότητα να κυριαρχήσετε στους αιθέρες!

    Ζούμε στην εποχή που τα drones τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς πλέον η απόκτηση ενός quad-copter δεν κοστίζει πλέον μία μικρή περιουσία όπως κάποτε. Εάν ανήκετε στους φανατικούς gurus των νέων τεχνολογιών είτε θέλετε να παίξετε λίγο με τη συναρπαστική τεχνολογία των drones, το εξελιγμένο quad-copter XK X251 σας δίνει τη δυνατότητα να… κατακτήσετε τους αιθέρες χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία!

    Quad-copter Gearbest (4)

    Το δυνατό μοτέρ, του επιτρέπει να κινείται με ταχύτητα που αγγίζει τα 21 μέτρα το δευτερόλεπτο, ενώ το ισχυρό σήμα των 2.4GHz εγγυάται σταθερότητα και αξιοπιστία την ώρα της πτήσης, χωρίς την παραμικρή παρεμβολή. Επιπλέον, διαθέτει γυροσκόπιο 6 αξόνων για ακόμη καλύτερο έλεγχο, ενώ διαθέτει δυνατότητα 3D rollover για εντυπωσιακά ακροβατικά εναέρια κόλπα και LED φωτισμό.

    Quad-copter Gearbest (1)

    Το XK Χ251 διαθέτει μπαταρία στα 950mAh, πράγμα που σημαίνει ότι η αυτονομία του φτάνει τα 12 λεπτά, ενώ μία πλήρης φόρτιση του αγγίζει την 1 ώρα, με την εμβέλεια του να ανέρχεται στα 300 μέτρα. Για να το αποκτήσετε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, καθώς αρκεί μία επίσκεψη στο gearbest (στοιχίζει 94.58 ευρώ) για να το κάνετε δικό σας με μόνο μερικά clicks!

    https://youtu.be/yd_NTsgV4wU

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles