15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το F2G πάτησε το “Refresh” στο website του και προσφέρει ανανεωμένη εμπειρία χρήσης

    H WIND συνεχίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη παρουσιάζει το φρέσκο και ανανεωμένο site του F2G. Αφετηρία για τον επανασχεδιασμό του είναι η συνεχής πρόθεση της εταιρείας να παρέχει μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον χρήστη και να βελτιώνει το ήδη υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με νέες τεχνολογικές δυνατότητες.

    Το Site του F2G έρχεται με νέο δυναμικό σχεδιασμό και street διάθεση προσφέροντας όλα όσα επιθυμεί να κάνει ο χρήστης για το καρτοκινητό του.

    Συγκεκριμένα:

    • Όλες οι ενέργειες ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα βήματα
    • Όλες οι πληροφορίες για τα προνόμια και τις υπηρεσίες του F2G είναι πλέον συγκεντρωμένες σε ένα σημείο
    • Πακέτα F2G με ανανεωμένη παρουσίαση που επιτρέπουν να επιλέξει άμεσα & εύκολα αυτό που του ταιριάζει
    • Ένα ολοκαίνουριο Flames σύμπαν μέσα από το site! Πληροφορίες για τους top διαγωνισμούς, τα δώρα, τους νικητές εύκολα και γρήγορα
    • Η εγγραφή, σύνδεση αλλά και η ανανέωση του χρόνου ομιλίας γίνεται απλά με τη χρήση του αριθμού του τηλεφώνου, χωρίς να απαιτούνται usernames και passwords
    • Always on  “κουμπί”  απόκτησης νέου SIM για να έρθει στην παρέα του F2G σε όποιο σημείο του site κι αν είναι

    «Το F2G ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και τις τάσεις της εποχής, μετασχηματίζεται σε έναν ψηφιακό χώρο που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει τα πάντα από την κινητή του συσκευή. Το φρέσκο site και ο γενικός ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας αλλάζουν δομικά τον τρόπο που βλέπουμε την καρτοκινητή.», δήλωσε o Γιάννης Ηλιόπουλος Digital Transformation Director της WIND Ελλάς.

    Μπες τώρα και ανακάλυψέ το! www.f2g.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles