BREAKING

1

Το Facebook δε σας δείχνει (επιτέλους) τις φωτό των πρώην σας...

Ίσως είστε από αυτούς που θέλουν να σπάσουν την οθόνη τους, λόγω της λειτουργίας Photo Memories του Facebook. Πρόκειται για μία λειτουργία που επιλέγει αυτόματα -με δικό της αλγόριθμο- με ποιους φίλους είχατε μεγαλύτερη αλληλεπίδραση στο παρελθόν και σας εμφανίζει φωτογραφίες τους στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Ποιος είναι ο λόγος του εκνευρισμού σας; Μα φυσικά, ότι, σε πολλές περιπτώσεις, οι φωτό που επέλεγε να σας δείξει το δημοφιλές social network ήταν από την πρώην σχέση σας. Φαίνεται πως ήταν πολλοί οι χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν για το θέμα, κι έτσι το Facebook εξαιρεί πλέον τις φωτό των πρώην σας από αυτές που επιλέγει να σας εμφανίσει. Αυτό συμβαίνει, βέβαια, μόνο σε περίπτωση που στο παρελθόν είχατε  δηλώσει στο Facebook ότι ήσασταν σε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο και πλέον την έχετε αφαιρέσει. Αν δεν είχατε "ενημερώσει" για το θέμα το social network, θα συνεχίσει να σας δείχνει τις "απαγορευμένες φωτό". Είπαμε είναι έξυπνο, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβει ότι έχετε χωρίσει, αν δεν του το πείτε...

0 Comment