25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Το Facebook δίνει την δυνατότητα να κάνετε “edit” τα σχόλιά σας

    Σίγουρα θα έχετε νιώσει “άσχημα” όταν με πολύ ενθουσιασμό έχετε αφήσει ένα σχόλιο στο status update κάποιου φίλου σας στο Facebook και ξαφνικά, μετά τη δημοσίευση, συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάνει ένα τραγικό ορθογραφικό ή “τυπογραφικό” λάθος. Η μόνη λύση μέχρι τώρα ήταν να σβήσετε το σχόλιό σας.

    Επιτέλους, το Facebook συνειδητοποίησε την ανάγκη για δυνατότητα διόρθωσης στα σχόλια, (ένα από τα χαρακτηριστικά που είχε αρχής εξ αρχής το Google+) και η δυνατότητα αυτή θα ξεκινήσει να είναι ορατή σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες μέρες.

    Η δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων φαίνεται δίπλα από το σχόλιο που υποβάλετε,  κάπως έτσι:

    Όταν προχωρήσετε στην επεξεργασία του σχολίου σας, η επισήμανση πως το σχόλιο είναι “edited” θα εμφανιστεί κάτω από αυτό. Έτσι, ο οποιοσδήποτε συμμετέχει στη συζήτηση, θα μπορεί να βλέπει το ιστορικό των επεξεργασιών των σχολίων.

    Έτσι λοιπόν, σταματάει το “σβήσιμο” των σχολίων σε status updates, ή οι άβολες στιγμές για τους χρήστες. Αυτό που απομένει από το Facebook να δει σοβαρά πια, είναι η δυνατότητα να κάνουμε επεξεργασία στο κείμενο ενός status update καθώς κι εκεί, ένα παραπάνω, είναι σημαντικό να μπορούμε να διορθώνουμε κάποια ατέλεια, χωρίς να χρειάζεται να σβήνουμε όλο το post και να κάνουμε spam στη ροή ειδήσεων των φίλων μας. Μακάρι να γίνει σύντομα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles