16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook λανσάρει το Memories, ένα …μέρος για τις αναμνήσεις σας

    Ένα ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Facebook σε iOS και Android. Ονομάζεται “Memories” και σας επιτρέπει να “περιηγηθείτε” σε όλες τις στιγμές που μοιραστήκατε στο παρελθόν με την οικογένεια και τους φίλους σας.

    Facebook-launches-Memories-a-single-place-where-you-can-find-moments-shared-in-the-past

    Είτε πρόκειται για δημοσιεύσεις είτε για φίλους είτε για κάποια σημαντικά life events, όλα βρίσκονται πλέον σε ένα σημείο.

    Όπως σημειώνουν από το Facebook, αισθάνθηκαν την ανάγκη να προσθέσουν ένα χαρακτηριστικό όπως το Memories, δεδομένου ότι πάνω από 90 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά το “On This Day” feature για να θυμηθούν τις στιγμές που έχουν μοιραστεί στο Facebook.

    Στο Memories page, θα βρείτε τα sections “On This Day”, “Friends Made On This Day”, “Recaps of Memories” και “Memories You May Have Missed”.

    Εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο Memories μέσω του σχετικού bookmark στο tab “More” στην κάτω δεξιά πλευρά της εφαρμογής για κινητά.

    Επιπλέον, οι χρήστες του Facebook μπορούν να έχουν πρόσβαση στο “Memories” μέσω ειδοποιήσεων, με μηνύματα στο news feed τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles