22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook μπλόκαρε Βρετανίδα επειδή το όνομά της είναι… Isis!

    Η 27χρονη Isis Thomas από το Μπρίστολ αντιμετώπισε πρόβλημα με το Facebook και ο λόγος ήταν το όνομά της.

    banned

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, στις 27 Ιουνίου, όταν η Isis προσπάθησε να συνδεθεί στο προφίλ της, το Facebook της ζήτησε να αλλάξει το όνομά της. “Εγώ απλά προσπάθησα να συνδεθώ και όταν το έκανα ένα πλαίσιο εμφανίστηκε και μου ζητούσε  αλλαγή του ονόματος μου. Ήμουν εγγεγραμμένη στο Facebook ως Isis Worcester, γιατί όταν για πρώτη φορά άνοιξα λογαριασμό δεν είχα χρησιμοποιήσει το πραγματικό μου όνομα, το οποίο είναι Isis Thomas, λόγω της δουλειάς μου εκείνη την εποχή”, είπε. “Νόμιζα ότι εννοούσαν το επώνυμο, γι ‘αυτό το άλλαξα σε Isis Thomas. Αλλά αυτό δε λειτούργησε και κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν τελικά το Isis“, δήλωσε η γυναίκα.

    “Έστειλαν ένα μήνυμα λέγοντας ότι το όνομα Isis δεν επιτρέπεται, δε συμμορφώνεται με την πολιτική. Μου ζήτησαν να στείλω την ταυτότητά μου, πράγμα που έκανα. Αυτό έγινε τη Δευτέρα και ακόμα δεν έχω πρόσβαση.”

    Κι άλλες φορές έχει συμβεί αυτό, ενώ παλιότερα μια γυναίκα που ονομάζεται Isis, χρειάστηκε να ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Twitter επειδή το Facebook την έκανε να στείλει τρεις φορές την ταυτότητά της πριν τελικά την αφήσει να έχει ξανά πρόσβαση.

    Η μητέρα της Isis της έδωσε το όνομα μιας αρχαίας θεάς της Αιγύπτου που λατρευόταν ως η ιδανική μητέρα, σύζυγος και προστάτης της φύσης και της μαγείας. Συνήθως οι άνθρωποι σχολίαζαν πόσο όμορφο και ασυνήθιστο είναι το όνομα Isis, αλλά τα πράγματα άλλαξαν μετά την άνοδο των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους – κοινώς γνωστοί και ως ISIS.

    Κοίτα να δεις προβλήματα που έχει η γυναίκα…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles