20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Facebook σου δίνει (ξανά) την επιλογή Recent Stories

    Οι αντιδράσεις των χρηστών “ανάγκασαν” το δημοφιλές social network να κάνει ένα “βήμα πίσω” στις αλλαγές του, επαναφέροντας την επιλογή “Recent Stories” στο “News Feed” μας.

    Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Facebook προχώρησε, για ακόμη μία φορά, σε αλλαγές στην αρχική σελίδα των χρηστών. Η σχεδίασή της άλλαξε, εμφανίζοντας πλέον στο πάνω μέρος της τις πιο σημαντικές (“Highlighted”) ιστορίες που δημοσιεύτηκαν από τους φίλους σας το διάστημα που είχατε να κάνετε log in, καθώς και ένα ticker στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας.

    Φαίνεται όμως πως αρκετοί ήταν εκείνοι που νοστάλγησαν το κλασικό “Recent Stories” καθώς και την επιλογή που έδινε το Facebook ανάμεσα σε αυτό και το “Top Stories” το προηγούμενο διάστημα. Το Facebook άκουσε την επιθυμία τους και… η δυνατότητα επιλογής είναι πλέον γεγονός. Στο πάνω μέρος της σελίδας μας πλέον μπορούμε να επιλέξουμε να ταξινομήσουμε τις ιστορίες του feed μας, είτε επιλέγοντας τις “Highlighted” πρώτα είτε τις “Recent”.

    Όσο για τη μεγάλη αλλαγή στα profiles μας το περίφημο “Timeline”, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από την ανακοίνωσή της στο συνέδριο F8 της εταιρείας, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη σε όλους τους χρήστες, παρά μόνο σε όσους είναι developers. Οι πληροφορίες από το Facebook θέλουν τη μετάβαση να γίνεται σταδιακά, καθώς σύντομα η δυνατότητα θα δοθεί σε όλους τους χρήστες, η αλλαγή όμως των profiles σε πρώτη φάση θα παραμείνει προαιρετική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles