13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook τα βάζει με τα νεύρα σου! Ακόμη πιο δύσκολο να δεις τα μηνύματά σου χωρίς τον Messenger

    Το Facebook συνεχίζει την πίεση των χρηστών όσον αφορά το να εγκαταστήσουν (και) την εφαρμογή Messenger για τις επικοινωνίες τους. Όπως παρατηρήσαμε (στο Android προς το παρόν) έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο το να δει κάποιος τα μηνύματά του από το mobile website του Facebook, κάτι που χρησιμοποιούσαν σαν λύση πολλοί χρήστες που δεν ήθελαν να κατεβάσουν το app.

    facebook-messenger-android

    Το σχετικό μήνυμα προειδοποίησης (“Your conversations are moving to Messenger”) στο mobile site του Facebook είναι πλέον πιο “επιθετικό” από ποτέ και καταλαμβάνει ολόκληρη τη σελίδα. Μπορεί προς το παρόν να αποτελεί προειδοποίηση αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο μέλλον η δυνατότητα θα απενεργοποιηθεί εντελώς, ενώ η διαδικασία στην οποία βάζει το χρήστη είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

    ‘Ετσι, αν δοκιμάσετε να δείτε τα μηνύματά σας μέσω του mobile site θα ακολουθήσει ένας “γολγοθάς”: Θα οδηγηθείτε στο Google Play για να κατεβάσετε τον Messenger και, αν κλείσετε το παράθυρο, θα δείτε αυτόματα την προειδοποίηση ότι τα μηνύματά σας μετακινούνται στον Messenger. Πατώντας το “Χ”  επιτέλους θα δείτε τα μηνύματά σας, αλλά αν κάνετε tap σε ένα από αυτά θα σας στείλει και πάλι στο Google Play. Κάνετε back για ακόμη μία φορά, κλείνετε το μήνυμα προειδοποίησης και επιτέλους είστε στα μηνύματά σας!

    Πόσο πιο δύσκολο θα μας το κάνεις Facebook;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles